Διαγωνισμός

Ο μεγάλος διαγωνισμός τρόμπας του παραδέκαρτο έληξε! 300 ψήφοι από όλο τον κόσμο έκριναν το μεγάλο νικητή που κερδίζει δόξα και έπαθλα. Δείτε τα αποτελέσματα τις ψηφοφορίας:

Μεγάλος νικητής ο Daskalos και το Frozen Yoda. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί σύντομα για να παραλάβει τα δώρα του. Συγχαρητήρια!
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, υποσχόμαστε ότι καμιά από τις ιδέες δε θα πάει “χαμένη”, αφού ήταν όλες υπέροχες και θα προβληθούν στο μέλλον. Επίσης υποσχόμαστε να επανέλθουμε με περισσότερη τρόμπα, με νέους διαγωνισμούς και διαδραστικά τρομπο-δρώμενα. Μείνετε συντρομπισμένοι…

_______________________________________________________________________________________

Δείτε τους 6 φιναλίστς (τελικά όχι 5, είχαμε ισοψηφία) και ψηφίστε το καλύτερο, ώστε να εκλεγεί η τρόμπα της χρονιάς στο paradekarto trobing awards. Η δουλειά της διαλογής των 6 κορυφαίων ήταν πραγματικά δύσκολη, καθώς οι ιδέες ήταν όλες καταπληκτικές. Απορρίφθηκαν αναγκαστικά ιδέες όπως “κώδικας da Vissi”, “Super Pario”, “Αφροδύτη”, “Γκάλης Cooper”, οι οποίες ήταν κορυφαίες στις επιλογές μας αλλά δυστυχώς έχουν δημοσιοποιηθεί στο παρελθόν από άλλους σύντρομπους. Πρέπει να παλέψουμε και για την πρωτοτυπία. Με μεγάλη θλίψη μας απορρίψαμε από την 6άδα και άλλες υπέροχες ιδέες, αλλά υποσχόμαστε ότι οι περισσότερες από αυτές θα εικονογραφηθούν και θα αναρτηθούν στο άμεσο μέλλον και σε ανύποπτο χρόνο.

Πάμε λοιπόν να δούμε τους 6 υποψήφιους:


_______________________________________________________________________________________


___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ψηφίστε το καλύτερο. Έχετε δυνατότητα μιας ψήφου από την παρακάτω λίστα. Η ψηφοφορία είναι online και δε χρειάζεται να κάνετε login, ούτε signup, ούτε α-ου. Μπορείτε να ψηφίστε μόνο μια φορά ανά IP. Που σημαίνει ότι δε μπορείτε να ψηφίσετε από 2 διαφορετικούς υπολογιστές στο ίδιο σπίτι, αλλά μπορείτε να ψηφίστε ξανά από τη δουλειά ή τη σχολή, ή να πείτε σε φίλους σας να σας ψηφίσουν.

Η ψηφοφορία έχει λήξει. Ψήφισαν 300 άτομα.

_______________________________________________________________________________________

update: Το Σάββατο είναι 27 του μήνα! τυπογραφικό λάθος…

_______________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________________

18/04/2013

Έκλεισαν οι συμμετοχές για το διαγωνισμό τρόμπας. Κατατέθηκαν πάνω από 30 υποψηφιότητες με ποιότητα που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Η συντακτική μας ομάδα εργάζεται πυρετωδώς στα HQ για να διαλέξει τις 5 καλύτερες ιδέες, να τις αποδώσει γραφικά και να τις θέσει σε ανοιχτή ψηφοφορία το βράδυ του Σαββάτου. Καλή επιτυχία σε όλους τους σύντρομπους και συντρομπιστές που συμμετείχαν.

_______________________________________________________________________________________

Μεγάλος Διαγωνισμός τρόμπας του paradekarto

11/04/2013

Με αφορμή τον εορτασμό για τη συμπλήρωση 5000 views διοργανώνουμε τον 1ο μεγάλο μας διαγωνισμό. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι αναγνώστες του παραδέκαρτο, απλώς λέγοντας μας μια ιδέα (λογοπαίγνιο, παραλλαγή ταινίας, εικονογραφημένο ανέκδοτο) για να ανεβάσουμε στο blog. Οι 5 καλύτερες ιδέες που θα επιλέξει η κριτική μας επιτροπή, θα αποδοθούν γραφικά από τη γραφιστική μας ομάδα και θα τεθούν σε ψηφοφορία στο κοινό. Η λαϊκή ετυμηγορία θα επιλέξει το μεγάλο νικητή του 1ου παγκόσμιου διαγωνισμού τρόμπας του paradekarto.

Όροι συμμετοχής: Στείλτε μας τον τίτλο της ιδέας/τρόμπας/λογοπαιγνίου/κατάστασης καθώς και μια μικρή περιγραφή του πως πιστεύετε ότι θα μπορούσε να αποδωθεί γραφικά. Φυσικά μπορείτε να στείλετε περισσότερες απο μία ιδέες (αλλά λιγότερες από 1000).

Deadline διαγωνισμού: Τετάρτη 17 Απρίλη, μέχρι τα μεσάνυχτα. Όλες οι συμμετοχές πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τότε. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το βράδυ του Σαββάτου 20 Απρίλη, με τη δημοσίευση των 5 finalists και την έναρξη της ψηφοφορίας για το έπαθλο paradekarto trobing award.

Έπαθλο: Οι 5 finalists θα κερδίσουν τη χαρά της συμμετοχής (!) αφού το έργο τους θα δημοσιευτεί συνυπογραφόμενο απο το paradekarto και το όνομα τους (γι’αυτό είναι καλό οι συμμετέχοντες να δίνουν κάποιο ψευδώνυμο). Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει το έργο του εκτυπωμένο σε στυλ αφισέ, έγχρωμο, καταλλήλου μεγέθους για να το βάλει στον τοίχο του, καθώς και το μεγάλο δώρο: ένα ποτό μαζί με τη συντακτική ομάδα του παραδέκαρτο για να γιορτάσουμε τη νίκη του, όπου θα του κεραστεί ένα ποτό αξίας 5 ευρώ!

Η υποβολή συμμετοχών έχει λήξει…

Καλή επιτυχία συντρομπιστές.

Advertisements

Πες μας το σχόλιο/τρολλιά/ψωλιά σου

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s